jueves, 8 de octubre de 2009

Comezamos co vermú

Benvidos, amantes do bon, a este blog, onde cada día tentaremos saciar a vosa gula da mellor información. Coma no salpicón de marisco, mesturaremos un chisco do mellor de cada casa, para que non quededes con lareca de máis coñecemento.

Coma nas mellores enchentes, comezamos co vermú, para abrirvos o apetito e as ganas de visitarnos. Esperamos deixarvos con esta benvida un bon sabor de boca e ganas de probar os entrantes.

Continuará...

6 Comentarios:

Babuíno dijo...

Firmado Jack el Destripador, he perdido el riñón de mi mujer, no lo pongáis de plato fuerte.
Suerte

Federico Fanegas dijo...

¿Hai pulpo de lata?

O Recuncho dos Lacazáns dijo...

A estas horas é mellor non falar de vermuts que xa é moita hora de papar.

cabalo feliz dijo...

Os cabalos tamén salpican
bo rodeo!!

martinpuga dijo...

MARISCO? Bah... onde estea unha boa pataca...

AsTresEnPunto dijo...

quedamos ás TRES EN PUNTO nas Marías e invitades a un vermú?

(e que sexa dos bos que nos conocemos)

PD: as Marías non comen marisco